AURA NOTEBOOK ORIGINAL A5 | BULLET JOURNAL

Uudenlainen, väriliukusivuin sekä värillisin pistein varustettu bullet journalin, inspiraatiokirjan ja luonnosvihkon yhdistelmä. Aura notebookin on suunnitellut rohkeasta designista tunnettu luova toimisto Last Tuesday ja se on tehty inspiroimaan ja kannustamaan unelmaelämän rakentamisessa. Laadukkaiden materiaaliensa ansiosta se sopii monenlaiseen käyttöön vesiväriluonnostelusta bullet journal -tekniikkaan.

╳ koko A5 (148mm x 210mm x 19,5mm)
╳ 208 sivua, joissa jokaisessa erilainen väriliukupainatus sekä värillinen 4mm pistegridi
╳ sisäsivut 140gsm, paksua, päällystämätöntä paperia
╳ haalea sivunumerointi keskellä alhaalla
╳ 2 mustaa merkintänauhaa
╳ soft-touch -laminoidut kannet
╳ sivuissa musta syrjävärjäys
╳ painettu EU:ssa

ISBN 978-952-94-0807-8
Kustantaja: Last Tuesday Ltd

36,50 €
Please select variants first

AURA NOTEBOOK ORIGINAL A5 | BULLET JOURNAL

Uudenlainen, väriliukusivuin sekä värillisin pistein varustettu bullet journalin, inspiraatiokirjan ja luonnosvihkon yhdistelmä. Aura notebookin on suunnitellut rohkeasta designista tunnettu luova toimisto Last Tuesday ja se on tehty inspiroimaan ja kannustamaan unelmaelämän rakentamisessa. Laadukkaiden materiaaliensa ansiosta se sopii monenlaiseen käyttöön vesiväriluonnostelusta bullet journal -tekniikkaan. ╳ koko A5 (148mm x 210mm x 19,5mm) ╳ 208 sivua, joissa jokaisessa erilainen väriliukupainatus sekä värillinen 4mm pistegridi ╳ sisäsivut 140gsm, paksua, päällystämätöntä paperia ╳ haalea sivunumerointi keskellä alhaalla ╳ 2 mustaa merkintänauhaa ╳ soft-touch -laminoidut kannet ╳ sivuissa musta syrjävärjäys ╳ painettu EU:ssa ISBN 978-952-94-0807-8 Kustantaja: Last Tuesday Ltd

36,50 €

Oot niin ihana/vauvakirja

Oot niin ihana on Suomessa suunniteltu, uudenlainen vauvakirja. Se on tehty käyttäjien kanssa yhdessä ja sopii kaikenlaisille perheille. Raikas visuaalinen ilme inspiroi sekä kannustaa taltioimaan vauvamuistoja omalla persoonallisella tavalla. Aiheina mm. odotus, kuukausisivut 1-12, nukkuminen ja muut vauvavuoden virstanpylväät. Mukana on myös kuvitettuja, tekstittömiä sivuja, joihin voi kiinnittää kuvia tai kirjoittaa vapaasti juuri teidän perheelle tärkeitä vauvamuistoja. Kansiorakenteen ansiosta voit helposti siirtää ja lisätä sivuja haluamaasi järjestykseen. Kokonaisuuden kruunaa kaunis säilytyslaatikko, jonne taltioit ne muistoesineet, jotka eivät kansion väliin taivu. Tallenna vauvavuosi kauniiksi kokonaisuudeksi! Kansio: Sisä- ja ulkopuolelta painettu magneettisuljettava flip box -kansio valkoiseksi pulverimaalatulla D-rengasmekanismilla Sisäsivut: 42 laadukkaalle 300g paperille neliväripainettua sivua mappirei'ityksellä Laatikko: Sisä- ja ulkopuolelta painettu ja mattalaminoitu pahvinen säilytyslaatikko Kokonaisuuden ulkomitat: 31cm X 31cm X 7cm ISBN: 978-952-93-7470-0 Kustantaja: Ainoa Graphic Design

49,50 €

Yrittäjän budjettikirja / tulostettava PDF

Yrittäjän planneri / tulostettava PDF Yrittäjän planneri on erinomainen suunnittelutyökalu yrittäjäksi aikoville tai jo yrittäjänä toimiville.  Sisältää 33 PDF tulostettavaa sivua: kalenterit, päivä-, viikko-, kk-, vuosi plannereita, tulosten seuranta, kvartaali suunnitelmat, SWOT analyysi, tilauspohja ja paljon muuta. Huom! tuotetta voi myös tilata fyysisenä A4 tai A5 kirjana. Tuote on kampasidottu ja sivut ovat laadukasta 160 g/m2 paperia.

14,90 €

Budjettikirja / tulostettava

Budjettikirjan avulla talous haltuun! 22 sivua sisältää: laskujen seuranta, kk tavoitteet, päivä-, vko-, kk-, vuosiplanneri, oma talouslaskelma, säästöpossu, tärkeät muistinpanot ja 2021-2022 kalenterit Koko: A4 PDF muoto Huom! tuotetta voi myös tilata fyysisenä A4 tai A5 kirjana. Tuote on kampasidottu ja sivut ovat laadukasta 160 g/m2 paperia.

14,90 €