MAKSUEHDOT JA TOIMITUS


Verkkokauppatuotteiden toimitus- ja maksuehdot

Voimassa 1.04.2021 alkaen

Verkkokauppa

ProPlanner.fi (y-tunnus 2719577-6) myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yrityksille Suomen alueelle. Verkkokaupassamme esitetyt tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Checkout Finland Oy (y-tunnus 2196606-6). Yrityksen toiminta on Finanssivalvonnan (Fiva) alaista. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, mikä tarkoittaa, ettei kukaan ulkopuolinen voi nähdä tietojasi. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista.

Checkout ehdot ja sopimukset löydät täältä 

Maksutavat

Lähetettävä lasku

Valitessasi maksutavaksi vaihtoehdon tilisiirto, lähetämme sinulle maksupyynnön sähköpostitse, maksuehto 100% ennakkomaksu, jonka voit maksaa esim. verkkopankkissa, pankin konttorissa tai maksuautomaattipäätteellä.

Verkkopankkien verkkomaksupainikkeet, luottokorttimaksut ja lasku- & osamaksupalvelut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet.

Korttimaksut (Visa ja MasterCard)

MobilePay

Osamaksu mahdollisuus

Kauppa syntyy proplanner.fi:n ja asiakkaan välille. Checkout Finland toimii ainoastaan maksunvälittäjänä. Mahdolliset reklamaatiot tulee tehdä yachtdesignlab.fi:lle 

Maksujenvälittäjän yhteystiedot:

Checkout Finland Oy, y-tunnus 2196606-6
Asiakaspalvelu Hämeenkatu 6 B, 33100 Tampere
Sisäänkäynti Hämeenkatu 6 A, 5 krs.
www.checkout.fi
asiakaspalvelu@checkout.fi
p. 0800 552010 (ma-su 6-23)

Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.

Toimitustapa ja -kulut

Tilauksesi toimituskulut näet valittuasi maksu- ja toimitustavan.

Toimitusaika

Toimitusaika on noin 3-5 arkipäivää. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan erikseen.

Toimitusaika PDF tulostettaville tuotteille on samana päivänä heti tilausmaksun jälkeen.

Peruutus - ja palautusehdot

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. 

Peruutusilmoitukseen sinun tulee merkitä nimesi, osoitteesi, tilauspäivä, tuote ja se tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen info@proplanner.fi 

Tuote tulee palauttaa 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta alkuperäiskunnossa ja alkuperäispakkauksessa. Palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla.

Palauttaessasi toimitetun tilauksen, liitä siihen mukaan peruutusilmoitus, nimesi ja yhteystietosi. Maksunpalautus tehdään aina tilauksessa käytetyllä maksutavalla. Mikäli tuotetta on käytetty, pidätämme oikeuden laskuttaa arvonalennuksesta.

Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteita tarkistusajan jälkeen, ole suoraan yhteydessä meihin. 

Huom! Peruutusoikeus ei koske asiakkaan toivomuksesta kustomitua ja tilauksesta valmistettua tuotetta!